By Torp v/Annette Torp​

Produkter​

​Vie Collection

VIE COLLECTION udvikler originale anti-age løsninger og hidtil usete behandlingsprocedurer direkte inspireret af æstetisk medicin. VIE COLLECTIONs produkter skiller sig ud med High-Tech formler og avancerede ingredienser, der leverer maksimal anti-age effekt til huden.

VIE COLLECTIONs “star” ingredienser og store videnskabelige opdagelser er patenteret og integreres i produkter der er innovative og effektive . Højtekologiske ingredienser – Synlige resultater er drivkraften

VIE COLLECTIONs produkter og behandlinger er udviklet til at hjælpe med at korrigere tegn på hudens ældning , med et enkelt mål : ungdommelige resultater.

VIE COLLECTIONs videnskabelige team, der består af et panel af hudbiologi-eksperter udvælger de allerbedste råvarer og fokuserer på de mest innovative ekstrakter. Alle produkter og behandlinger er skabt i samarbejde med en hudlæge. Dette sikrer effektive og sikre produkter, der kan kombineres med eller helt erstatte kosmetiske indgreb.

​Phytomer

Phytomer, de nye frontløbere indenfor hudpleje. Phytomer er ægte pionerer og førende indenfor marine bioteknologi og benytter et væld af unikke, naturlige og High-Performance ingredienser. På laboratoriet i St Malo, Frankrig opfinder et team af hudbiologi eksperter fremtidens kosmetiske hudpleje produkter. Der udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske medens det miljømæssige påvirkning reduceres.

Phytomer adskiller sig ved eksklusive manuelle teknikker kombineret med specifikke professionelle produkter, der er det ultimative i effekten af bioteknologi. De reflekterer 40 års professionel erfaring og er dedikerede til at skabe og undervise i originale, afslappende og utrolig effektive behandlinger.

​Mii

En sund makeup der plejer og beskytter huden, uanset om du er til den enkle naturlige makeup eller til det mere markante og farverige look.

kontakt os i dag

Kontakt vores kosmetolog allerede i dag og få en pris

Hvis du vil høre mere om vores behandlinger og priser, så er du meget velkommen til at kontakte vores kosmetolog. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores skønhedsklinik. Her er alle velkomne – og vi gør os umage for, at alle får den absolut bedste behandling.

Tag kontakt allerede i dag

Ring på: 20 41 31 39

Skriv til: torp@by-torp.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Information

By Torp v/Annette Torp

Jernbanegade 1E, 1., 

6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 31909732

Kontakt

Telefon: 20 41 31 39

E-mail: torp@by-torp.dk

Booking

Facebook

Åbningstider

Søn - man: Lukket

Tirsdag 11-19

Onsdag 10-15

Torsdag 10-16

Fredag 10-17