By Torp v/Annette Torp

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling

Find den ansigtsbehandling der passer til dig

Hos By Torp har vi dybderensende ansigtsbehandlinger for alle aldre og køn. Du kan for eksempel prøve vores Extended Youth-ansigtsbehandling, der er en effektiv anti-age-behandling af ansigt, hals og dekolté, hvis du ønsker en udglattet hud med glød samt færre rynker og linjer. Vi har også en ansigtsbehandling specielt velegnet til teenagere, der består af en afrens, hudanalyse, peeling, dybderens, maske, afsluttende cremer samt vejledning i hjemmepleje. 

Hvis du er ramt af tilbagevendende uren hud, pigmentforandringer og/eller nyere ar, så kan vi anbefale en frygtsyre-behandling bestående af rens, peeling, frugtsyre, maske, serum og cremer. 

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige behandlinger inkl. priser. I alle behandlingerne benytter vi allergivenlige produkter uden kemi, kunstige parfumer, parabener og farvestoffer.

Vi har altid øje for dig og dine behov

Trænger du til en ansigtsbehandling? Uanset om du har uren hud, eller du bare har brug for lidt selvforkælelse, så byder vi dig velkommen hos By Torp. Vi tilbyder en lang række forskellige ansigtsbehandlinger for mænd og kvinder.

Du finder vores klinik centralt i Kolding, så du kan nemt komme hertil, hvis du bor i nærområdet, Fredericia, Vejle eller andre omkringliggende byer. Vi tager os god tid til vores gæster – og vi ser frem til at give dig den behandling, du drømmer om.

Kontakt os allerede i dag og bestil en tid til behandling

Om du er mand eller kvinde, teenager eller over de 50, så tager vi med glæde imod dig i vores klinik. Her er alle velkomne – og vi gør os umage for, at alle får den absolut bedste behandling.

Ansigts behandling med frugtsyre

625 kr.

​Hudtyper der f.eks er ramt af pigmentforandringer eller nyere ar( max. 5 år). Overproduktion af talg, som viser sig ved altid blank/skinnende hus og forstørret porer. Tilbagevendende uren hud. Rens, peeling, frugtsyre, maske, afsluttende tilpasset serum og cremer

Ansigtsbehandling med diamantslibning

625 kr.

​Hudanalyse, dobbelt afrensning, diamantslibning, tilpasset maske, serum og dagcreme.

By Torp Basic ansigtsbehandling 60 min

645 kr.

​Starter med afspændende velkomstmassage i ansigtet, afrensning, hudanalyse, dybderens og peeling, håndmassage, massage (By Torp signatur ansigtsmassage og nakke/skuldrer massage), special maske med mineraler tilpasset efter hudens behov, øjenserum og øjencreme, tilpasset ansigtsserum og individuelt tilpasset dagcreme og til sidst retning af bryn.

By Torp Luxury ansigtsbehandling 90 min

945 kr.

​Starter med afspændende velkomstmassage i ansigtet, afrensning, hudanalyse og peeling, dybderens, håndmassage, yderligere 2 x massage (By Torp signatur ansigtsmassage samt lymfedrænage og nakke/skuldre massage), 2 forskellige special masker med mineraler tilpasset efter hudens behov, øjenserum og øjencreme, tilpasset ansigtsserum og individuelt tilpasset dagcreme og til sidst retning af bryn.

Extended Youth Ansigtsbehandling

795 kr.

​Effektiv og lækker Antiage behandling af ansigt, hals og dekolte. Inkl. afrens, peel, massage, special maske og ret af bryn. Forkæl dig selv og din hud med Phytomers Extended youth ansigts behandling. Specielt designet til dig der ønsker en udglattet hud, med færre og mindre rynker og linier, en opstrammet hud, boostet hud med masser af glød og energi. Der arbejdes specifik på de mimiske linier der opstår naturligt i ansigtet, når vi snakker og smiler.

Phytomer signatur hydra original ansigtsbehandling

645 kr.

​Afrens af huden, blid eksfoliering, rensende pore heating mask, ansigtsmassage, serum og special maske, afsluttende serum, øjecreme og creme

Phytomer supreme youth pioneer treatment 90 min

1.495 kr.

​Ultimativ behandling til ansigtet, hals, læber og decollete.

Denne eksklusive behandling genopretter hudens friskhed, ungdom og udstråling. Dens enestående massage af hele ansigtet og decollete, udglatter huden synligt, mens den oplever absolut velvære. Under hele behandlingen er ryggen beriget med sporstoffer og en afslappende fornemmelse af blid varme.

Teenage ansigtsbehandling 60 min

545 kr.

​Afrens, hudanalyse, peeling, dyberens, maske, afsluttende cremer, vejledning i hjemmepleje.

Ultra concrateded acid peel

675 kr.

​Glycolsyre peeling for optimal Cellefornyelse og reducering af rynker og hyperpigmentering

Vie Rosa Control

695 kr.

Vejledning / køb af produkter

-​

kontakt os i dag

Kontakt vores kosmetolog allerede i dag og få en pris

Hvis du vil høre mere om vores behandlinger og priser, så er du meget velkommen til at kontakte vores kosmetolog. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores skønhedsklinik. Her er alle velkomne – og vi gør os umage for, at alle får den absolut bedste behandling.

Tag kontakt allerede i dag

Ring på: 20 41 31 39

Skriv til: torp@by-torp.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Information

By Torp v/Annette Torp

Jernbanegade 1E, 1., 

6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 31909732

Kontakt

Telefon: 20 41 31 39

E-mail: torp@by-torp.dk

Booking

Facebook

Åbningstider

Søn - man: Lukket

Tirsdag 11-19

Onsdag 10-15

Torsdag 10-16

Fredag 10-17