+45 20 41 31 39 torp@by-torp.dk
Privatlivspolitik hos BY TORP

Hos BY TORP gør vi os en ære i at yde den bedste service i branchen. Derfor skriver vi om dig, din behandling og produktkøb, i dit helt eget kundekort. Dine oplysninger til mig, giver mig mulighed for at yde den bedste og mest målrettet behandling, som skaber resultat.

De oplysninger jeg bruger er:

  • Navn
  • Adresse
  • nr. / mobilnr.
  • E-mail
  • Fødselsdato

Der er 2 gennemtænkte koder der skal bruges for at få adgang til disse oplysninger i mit kartotek.

Dine oplysninger er derfor sikret og i de bedste hænder. Du kan til enhver tid bede om at få dem slettet. Hvis der ikke er registeret noget på din kundekort i 5 år bliver de slettet automatisk.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på mail torp@by-torp.dk eller mobil 20413139

Med venlig hilsen

Annette Torp

Indehaver – BY TORP